TASSIMO připraví váš oblíbený nápoj stiskem jediného tlačítka

0
6
Reklama

Dáváte přednost espressu nebo cappuccinu? Nezáleží na tom, který ze široké nabídky nápojů si vyberete – automat na přípravu nápojů Tassimo od značky Bosch se postará o jeho okamžitou přípravu stiskem jediného tlačítka. Své oblíbené nápoje přichystáte iv novém Tassimo Vivy, které lze nyní navíc pořídit v rámci cash-back akce o 20 eur výhodnější.

Rozmanitost je kořením života

Možnost připravit celou řadu nápojů – od klasického espressa po latté macchiato a cappuccino k vynikající čokoládě nebo čaje, a to jen stisknutím jednoho tlačítka, je součástí každého zážitku s přístroji Tassimo. Klíčem k prvotřídní chuti nápojů jsou jednak jejich známé značky – Jacobs, Milka, Twinings, nejnovější také Carte Noire, jednak unikátní metoda jejich přípravy, která funguje na principu revoluční technologie Intellibrew ™. Jednoduše si stačí vybrat kapsli s nápojem, vložit ji do přístroje a stisknout tlačítko. O nic jiného se starat nemusíte. Na kapsle, tzv. T-DISC, si Tassimo přečte specifický čárový kód obsahující informace nutné pro přípravu nápoje a automaticky podle toho změří potřebné množství vody, čas spaření a teplotu. Váš nápoj bude v okamžiku připraven v té nejvyšší kvalitě.

Moderní design, snadné ovládání

Stylové automaty na přípravu nápojů Tassimo od značky Bosch v nejrůznějších barvách dodají šmrnc každé moderní kuchyni. Vyjímat se v ní bude i nové Tassimo Vivy v nadčasovém designu v růžové, bílé nebo černé barvě s vysokým leskem, které je malé svou velikostí, ale nabízí množství zábavy. Tassimo Vivy, nejkompaktnější přírůstek do rodiny Tassimo dokáže připravit širokou škálu vašich oblíbených nápojů té nejlepší chuti, zaručí vám čistý požitek z každého z nich a přinese rozmanitost do vašeho každodenního života.

Reklama