Reklama
Potřebujeme:
- 400 g uzeného plece
- 6 zelených paprik
- 6 až 7 rajčat
- 150 ml piva
- 3 vejce
- 2 cibule
- 100 g masti
- pepř
- sůl
Postup:
- 1.Na rozehřáté sádle zpěníme očištěnou, nasekanou cibuli. Přidáme maso pokrájené na kostky, ochutíme solí, pepřem a dusíme, dokud nezměkne.
- 2.Přidáme očištěné a nakrájené papriky a rajčata.
- 3.Podlijeme pivem a dusíme, dokud se pivo téměř nevyvaří.
- 4.Vejce rozšleháme a vlijeme k leču. Mícháme, dokud vejce neztuhnou a odstavíme z ohně.
- 5.Lečo na pivu z uzeného plece podáváme s vařenými bramborami, ozdobené petrželkou.
Reklama